SledNutZ

SledNutZ (http://www.slednutz.com/index.php)
-   Tech Info (http://www.slednutz.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   More electrical fun :s (http://www.slednutz.com/showthread.php?t=6813)

fanboyz1231 01-20-2014 10:11 PM

More electrical fun :s
 
Hey,so ive put a brand new battery in from royal distributing,ive fully charged her,ive run about 72miles without any issues,i hit a hard just,and noticed that the battery light was blinking again,i took nothing of it,shut it off,and went inside,i came out,and it started first pull as usual,the battery light was no longer blinking...on my way home(about 13mils of trails),i kept at a stedy pace of about 50miles,everything was all good,but as i came to a stop,to make a hard corner,i noticed the battery light flickering again,i was able to keep the sled running by giving it just a little bit of gas,because it felt as if it was going to die,i made it home,but im wondering what that was...any suggestions?


*93 indy 500 EFI
*tThere was a new rectifier put into the sled

Ibreakstuff 01-20-2014 10:32 PM

Loose connection?

fanboyz1231 01-20-2014 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by Ibreakstuff (Post 126742)
Loose connection?


ill go over everything tommorow,ill let ya know

OCR 01-21-2014 12:08 AM

Blinking steady or in a sequence?
Steady blinking is usually no or insufficient charge indicator.

fanboyz1231 01-21-2014 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by OCR (Post 126744)
Blinking steady or in a sequence?
Steady blinking is usually no or insufficient charge indicator.


it is a steady,evenly spaced blinking...but how come after 100miles since a rectifier was put in is it happening again?what generally will cause this?is it the rectifier again?or is it the stator?

fanboyz1231 01-21-2014 07:47 AM

in what i have said before,do you think that it is the stator that is going bad?i have found a lightly used one online for 120,or i can have it profesionally redone for 175$,which would end up better,any suggestions?

OCR 01-21-2014 05:02 PM

Have it redone. then you will at least have a guarantee.

fanboyz1231 01-24-2014 08:27 AM

so it ended up being the hand warmers,they were drawing way to much...it seems like any electrical upgrade that you put into this sled,it will shoot it down,it had hand warmer stock,but i upgraded them to new ones from royal distributing,they were alot warmer but the sled was uncapable of producing enoph electricity to run everything,it was more or less a clock,it ticked down till the battery was dead,i jsut took it on a 25mile run,no issues,thanks for all the help fellas


All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 Slednutz.com