slednutz tech lounge
 

Go Back   SledNutZ > On the Snow... > Yamaha > Yamaha General Discussion
Ibreakstuff Says: Time to start the snow dance!
Register FAQSled Chat Members List Casino Media Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Statistics

SledNutZ Quick Info
Friends of SledNutZ: JohnDee
GreenHulk.net PWC forums
Great Lakes Jeep Thing
Team Belly Pan Sled Forums
PEPPERMILL RENTALS IN THE YOOP! There's no where better to stay in the Rockland/Mass area!
Web hosting by Floogy

New to me 89 phazer 480, running one cylinder

Yamaha General Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-17-2014
lfreng's Avatar
lfreng
340 Fanner
lfreng's Info
 
Join Date: Dec 2007
Location: Farmington
Posts: 26
Default New to me 89 phazer 480, running one cylinder

Just got a phazer deluxe. Running one cylinder till about 10-15mph then takes off. I have been going through the machine suspension and noticed some oil/gas drippage under the pan from the pto side on the garage floor after parked for a few days in garage. Spark on both good and good compression. It's hard to start if it sits for a few days. I have to pressurize the gas tank to get fuel back in the system for it to start. Any ideas? Crank seal, fuel line issue? Haven't got a chance to dig in yet...
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 Slednutz.com