slednutz tech lounge
 

Go Back   SledNutZ > On the Snow... > Racing
Ibreakstuff Says: Time to start the snow dance!
Register FAQSled Chat Members List Casino Media Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Statistics

SledNutZ Quick Info
Friends of SledNutZ: JohnDee
GreenHulk.net PWC forums
Great Lakes Jeep Thing
Team Belly Pan Sled Forums
PEPPERMILL RENTALS IN THE YOOP! There's no where better to stay in the Rockland/Mass area!
Web hosting by Floogy

indy 650 for a 1000 ft radar runs

Racing

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-09-2010
jessehansen
340 Fanner
jessehansen's Info
 
Join Date: Feb 2010
Location: reedsburg wi
Posts: 3
Default indy 650 for a 1000 ft radar runs

i have a 650 with a 732 big bore kit and decker pipes. the problem im having is it wont rev over 8900 and i would like to take it to 9500 does anyone have a idea on what kind of set up i should put in it that help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2010
Madcow's Avatar
Madcow
1050 one lunger
Madcow's Info
 
Join Date: Sep 2007
Location: pine city mn.
Posts: 5,057
Default

where are the pipes suppose to run at? if they ran at 9500 on the 650 then 8900 might be the max on the big bore.
__________________
If the boner police are here I need a lawyer.

in a time of deciet telling the truth is a revolutionary act. george orwell.

aint no body ripin like me. M to the a-d-c-o-w. rock it hard for my fly ladies. I rock it yes in deed. homies still roll with me. money dont change me


nothing goes like 3 holes.

BRTECH HOODS
high performance engineering
aaen performance
millennium technologies
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2010
jessehansen
340 Fanner
jessehansen's Info
 
Join Date: Feb 2010
Location: reedsburg wi
Posts: 3
Default

there decker pipes for a 650 so what u r saying is that they wont let the motor turn them rpms what should i do our what pipes would work so i can turn more rpms?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-10-2010
Slamdry's Avatar
Slamdry
Resident Deusche Bag
Slamdry's Info
 
Join Date: Mar 2008
Location: Cohoes, NY
Posts: 2,863
Send a message via AIM to Slamdry Send a message via MSN to Slamdry
Default

you dont necissarily need more rpm's to make max power. your probably already curving over so more rpm's would hrt you more then help.
__________________
Reppin' NY!!
Reply With Quote
  #5  
Old 02-11-2010
Madcow's Avatar
Madcow
1050 one lunger
Madcow's Info
 
Join Date: Sep 2007
Location: pine city mn.
Posts: 5,057
Default

you have to find out from decker what rpms the pipes are suppose to run on your engine.

once you know the rpms of the pipes for your engine, then you can ask how much to remove from the head pipe and center section to make it rpm to where you want.

then you have to know if the engine has been ported to run that rpm.
__________________
If the boner police are here I need a lawyer.

in a time of deciet telling the truth is a revolutionary act. george orwell.

aint no body ripin like me. M to the a-d-c-o-w. rock it hard for my fly ladies. I rock it yes in deed. homies still roll with me. money dont change me


nothing goes like 3 holes.

BRTECH HOODS
high performance engineering
aaen performance
millennium technologies
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 Slednutz.com