slednutz tech lounge
 

Go Back   SledNutZ > On the Snow... > Polaris > Tech Info
Ibreakstuff Says: Time to start the snow dance!
Register FAQSled Chat Members List Casino Media Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Statistics

SledNutZ Quick Info
Friends of SledNutZ: JohnDee
GreenHulk.net PWC forums
Great Lakes Jeep Thing
Team Belly Pan Sled Forums
PEPPERMILL RENTALS IN THE YOOP! There's no where better to stay in the Rockland/Mass area!
Web hosting by Floogy

Ski-Doo 2006 MXZ 800 no spark

Tech Info

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-28-2010
Rev_forever
340 Fanner
Rev_forever's Info
 
Join Date: Dec 2010
Location: New Hampshire
Posts: 1
Default Ski-Doo 2006 MXZ 800 no spark

My Rev has developed a problem in that it loses spark after it has warmed up for about 1/2 hour. Has anyone any idea what to check or is this a dealer issue?

REV
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2010
flatlander_summit's Avatar
flatlander_summit
THE LAW
flatlander_summit's Info
 
Join Date: Oct 2007
Location: Jamestown, ND
Posts: 1,398
Default

Ski Doo sucks! Check your stator
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 Slednutz.com